Onderlinge wedstrijden Rood/Oranje/Groen/Geel

Op zondag 18 november 2018 organiseren de trainers van Rijnhuyse weer onderlinge wedstrijden voor alle kinderen van Rijnhuyse die spelen in Rood, Oranje, Groen en Geel. Want om jezelf te ontwikkelen (mentaal en techniek), is het belangrijk om veel wedstrijdjes te spelen.

We houden het kort maar krachtig. Rood/Oranje speelt van 10.30 tot 12.00 uur; Groen/Geel speelt van 12.15 tot 14.30 uur. Jullie worden ingedeeld in een poule en je speelt  minimaal 3 wedstrijden.  De kosten voor deelname bedragen € 5,-. die je bij binnenkomst moet voldoen. Wij zorgen voor drinken, eten en een presentje.

Zin om mee te doen?

Mail dan je de volgende gegevens voor donderdag 15 november as naar . Eventueel kun je ook de benodigde gegevens ook deze week nog aan je trainer doorgeven.

Naam: / leeftijd / telefoonnummer / emailadres

Inschrijven voor Rood/Oranje/Groen/Geel *

* doorhalen wat niet van toepassing is.

Op vrijdag 16 november as krijgen jullie meer informatie gemaild.
Zijn er nog vragen? Mail je vraag dan naar bovenstaand mailadres.  Tot zondag 18 november 2018.

Michiel Vinkenburg, Bart van Essen en Monique Sporrel