Gezocht: tennisspullen uit ‘die goeie ouwe tijd’

Ons jubileumjaar 2019 komt met rasse schreden dichterbij. En dat laat Rijnhuyse natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Diverse werkgroepen zijn hard aan de slag om het een onvergetelijk jubileumjaar te laten worden.

Er staat van alles op de planning. Bij een paar van deze activiteiten hebben we hulp nodig. Van leden die eens wat bewaard hebben, die iets kunnen of mensen kennen. Kleine moeite, groot plezier.

Tennis in 1969

Zo zijn we op zoek naar materialen uit de tijd van het ontstaan van Rijnhuyse: 1969. Spullen die met tennis te maken hebben of met Jutfaas. Denk aan houten rackets, tennisschoenen voor matecobanen, een racketspanner, kleding, krantenknipsels over tennis, oude clubbladen, kranten of wat je nog meer kunt verzinnen. We gebruiken de spullen om zowel het officiële jubileum op 10 februari als het feest op 7 juli een speciaal nostalgisch tintje te geven. Als je aangeeft wat je inlevert en je naam/adres op de achterzijde toevoegt, doen we natuurlijk ons best om de spullen na gebruik terug te geven.

DJ

En ook voor het feest op zondag 7 juli kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Hebben we een DJ in ons midden, of ken je er één? Kan iemand drukwerk regelen? Wie heeft een grote feesttent? En wie heeft leuke ideeën voor dit feest (organiseren hoeft niet, mag wel).

Kun jij ons helpen? Stuur ons een mailtje.

Niet vergeten:

10 februari: Receptie 50 jaar Rijnhuyse van 15 tot 17 uur
7 juli: Feest 50 jaar Rijnhuyse