Inschrijving KNLTB Voorjaarscompetitie 2019 nu open!

Van begin april tot en met begin juni 2019 kunnen teams van Tennisvereniging Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel dus je tennisvrienden en schrijf jullie team zo snel mogelijk in. Doe dit in ieder geval voor donderdag 29 november.

We nodigen vooral ook nieuwe leden uit om zich op te geven, zij zijn van harte welkom om competitie te spelen! Competitie bij Tennisvereniging Rijnhuyse betekent veel gezelligheid, goede sfeer en het spelen en bekijken van sportieve wedstrijden bij de leukste vereniging van de regio. De voorjaarscompetitie wordt traditioneel afgesloten met een BBQ of buffet voor alle deelnemers en hun partner en kinderen.

Aanmelden kan tot en met 29 november 2018!

Het inschrijven van een team doe je door het Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2019 in te vullen en te verzenden. Op deze pagina vind je ook meer informatie over de inschrijving en de aangeboden competitiesoorten.

Let op: net als eerdere jaren is het aantal plaatsen beperkt. De zondag is traditioneel een zeer drukke speeldag, omdat op deze dag onder andere onze selectieteams actief zijn. Maar de Technische Commissie verwacht komend jaar ook meer drukte op de overige speeldagen.

We kunnen plaatsing dus nooit 100% garanderen, maar de TC doet zijn best!