Open Toernooi start komend weekend

Na een weekje US Open kijken thuis op de bank gaat het natuurlijk kriebelen. Dan wil je zelf ook een potje spelen, of lekker als toeschouwer langs de baan naar een spannende partij kijken. Nou, dat komt mooi uit. Dit weekend begint ons eigen QuoVadis Rijnhuyse Open Toernooi.

Het belooft een mooie week te worden met prachtig tennisweer, dus wat dat betreft zitten we goed de komende week. Daar bovenop wordt er gezorgd dat het de supporters en spelers aan niets zal ontbreken de komende week. Natuurlijk vanwege ons prachtige park, de goed uitgeruste keuken, de gedreven vrijwilligers, maar daarnaast regelt de wedstrijdcommissie dagelijks heerlijke hapjes, is er de hele week een nacho-machine en worden er gezonde wraps rondgedeeld.

Dat gecombineerd met het vertrouwde finaleweekend waar natuurlijk de populaire wijnproeverij van Wijnfort Jutphaas weer aanwezig is, de beregezellige feestavond op het programma staat en we weer een uitgebreide kaart hebben met broodjes en snacks, maakt dat het weer een niet te missen evenement wordt voor ieder lid van onze club.

Kortom: we hopen je weer te zien deze week, op of langs de baan. Oh ja, wellicht overbodig, maar doordat er de hele week wedstrijden worden gespeeld, is het niet mogelijk vrij te spelen van 1 tot en met 9 september.