Beperkte bereikbaarheid 25 en 26 augustus

ln het weekeinde van 25 en 26 augustus vinden vlakbij het tennispark van Rijnhuyse twee evenementen plaats:

  • Op zaterdag 25 augustusvindt op Fort Jutphaas het ‘Zomerfestival‘ plaats, een geweldig festival met muziek, kunst en cultuur en activiteiten voor kinderen.
  • Op zaterdag en zondag vindt in het park van Kasteel Rijnhuizen het cultuurevenement ‘Rijnhuizen Buitengewoon 2018′ plaats. Drie Nieuwegeinse kunstorganisaties hebben de handen ineengeslagen om een bijzonder cultureel evenement op deze unieke locatie te realiseren.

Er worden veel mensen verwacht op de weg Rond het Fort. Het Fort zal daarom op beide dagen van 12 uur tot 17 uur afsloten worden voor auto’s. De dichtsbijzijnde parkeerplaatsen zijn op de Newtonbaan en op de Herenstraat. Er komt een fietsenstalling aan de noordzijde van het park van Kasteel Rijnhuizen ter hoogte van tennispark Rijnhuyse.

Op de donderdag en vrijdag is Rijnhuyse gewoon bereikbaar, maar zal er wat meer verkeer zijn in verband met het opbouwen van de evenementen. Dat geldt ook voor de maandag na deze evenementen in verband met het afbreken.

Kortom, iets om rekening mee te houden als je gaat tennissen. Maar vooral twee evenementen om naar toe te gaan!