Deejay op feestavond Open Toernooi

De voorbereidingen voor de feestavond van het QuoVadis Rijnhuyse Open Toernooi 2018 zijn in volle gang. De laatste onderhandelingen worden nu gevoerd met een deejay van internationale faam. Zet voor de zekerheid maar vast de datum in je agenda: vrijdag 7 september.

De onderhandelingen zijn in een beslissende fase. Wie het wordt kan nu nog niet onthuld worden, gezien de precaire fase waarin de onderhandelingen zich bevinden. Maar als er zich geen bizarre ontwikkelingen meer voordoen, dan wordt het een legendarische feestavond. Mochten de laatste details alsnog niet ingevuld kunnen worden, dan wordt overgeschakeld op plan B.

Tafeldienst
Overigens hoef je het niet bij feesten te laten. Jij kan ook onderdeel zijn van het team dat het toernooi dit jaar weer gaat laten slagen. De toernooicommissie is nog op zoek naar mensen die kunnen helpen met een tafeldienst tijdens het toernooi. bij Lars en Frank.

Inschrijven
Vergeet ook niet in te schrijven. De feestavond is natuurlijk leuk, net zoals al de gebruikelijke activiteiten tijdens het toernooi, en een handje helpen met de organisatie is ook hartstikke gezellig, maar het allerleukste is nog steeds gewoon zelf meedoen. Doe het gelijk maar even, voor je het vergeet. Hier is de link.