Inschrijven Open Toernooi 2018 kan alweer

Inschrijven voor het leukste open toernooi van de regio is vanaf nu weer mogelijk. De komende editie van QuoVadis Rijnhuyse Open 2018 wordt gespeeld van zaterdag 1 september tot en met zondag 9 september.

Natuurlijk, de meeste van ons gaan nog op vakantie. Reden te meer om je vast in te schrijven.  Dan weet je in ieder geval zeker dat je na de vakantie nog een leuk vooruitzicht in de agenda hebt staan.

Probleempje: tafeldiensten

Nagenoeg alles is van tevoren alweer geregeld, maar organisatoren Lars van Opijnen en Frank de Ruiter zitten nog wel met een klein probleempje in hun maag. Lars: “De tafeldiensten. Dit jaar missen we om verschillende redenen een aantal vaste vrijwilligers. Dat betekent dat we juist in de speelweek met een tekort aan mensen achter de wedstrijdtafel zitten. Het zou fijn zijn als een aantal mensen ons kan helpen met een paar uurtjes tafeldienst.”

“Het is niet lastig”, legt Frank uit. “Je zit achter de tafel, ontvangt de spelers, noteert na afloop de uitslagen en that’s it. “Het is bovendien gezellig en een mooie manier om mensen te leren kennen, binnen en buiten de club.”

Mocht je interesse hebben, dan kan je je opgeven . Frank of Lars neemt contact met je op.