Samen zorgen voor leuke activiteiten

Rijnhuyse staat er om bekend dat er het hele jaar door veel activiteiten worden georganiseerd, waar veel leden aan deelnemen. Dit willen we natuurlijk graag zo houden en tegelijkertijd willen we vernieuwen.

Er zijn nieuwe leden bijgekomen, jonge leden zijn iets ouder geworden, oudere leden blijven langer jong. Kortom: genoeg redenen om onze activiteitenkalender op te schudden. En dan laten we dat niet over aan (kleiner wordende) commissies, dat doen we samen! Denken jij en je tennismaatjes regelmatig: “we zouden wel eens ’n ander potje willen spelen…” of hebben jullie zin in ‘een avondje met extra’s’? Dit is je kans.

Volgend jaar bestaat Rijnhuyse 50 jaar en dan – maar ook daarna! – willen we samen met allerlei groepen leden activiteiten organiseren. We hebben het dan niet over reguliere activiteiten zoals competities of toernooien, maar wel over bijvoorbeeld:

  • de Männerabend en de Ladies Night;
  • het All Weather in de winter;
  • Glow in the Dark tennis;
  • het jaarlijkse Jeugdkamp;
  • activiteiten voor verschillende doelgroepen tijdens het jubileumfeest 50 jaar Rijnhuyse.

We nodigen iedereen uit voor een avondje brainstormen over nieuwe en bestaande activiteiten en de organisatie daarvan. Iedereen is van harte uitgenodigd op donderdag 30 augustus, vanaf 20.00 uur in het clubhuis. Hoe meer zielen, hoe meer ideeën en hoe meer helpende handen.

Denk mee en deel je ideeën! Meld je aan via .