RhijnhuizenRUN 2018

Voor het eerst was tennisvereniging Rijnhuyse gastheer van de RhijnhuizenRUN, een hardloopwedstrijd van 5 kilometer door de wijk (in ontwikkeling) Rijnhuizen.

Om zes uur verzamelden de deelnemers zich op het terras van Rijnhuyse, waar ze hun startnummer kregen. Exact om 18.30 uur blies een saxofonist het startsignaal. De deelnemers liepen een route van ons parkeerterrein naar fort Jutphaas, dwars door het kantorengebied, terug richting het fort, naar de Blauwe Brug, langs de hockeyvelden richting kasteel Rijnhuizen en weer terug naar de tennisvereniging. De snelste tijd was iets boven de 20 minuten, een prima prestatie.

Na afloop kregen de deelnemers een kop soep en een broodje aangeboden.

Helaas deden er geen tennissers mee, maar dat zal volgend jaar toch zeker wel het geval zijn??