Uitslagen: competities en toernooien

De nieuwe MijnKNLTB omgeving

Als tennisser wil je gemakkelijk, overzichtelijk en snel informatie vinden over bijvoorbeeld de competitie, toernooien en je actuele rating. Als verenigingsvrijwilliger of tennisleraar wil je graag alle informatie voor het uitoefenen van je functie overzichtelijk en bij elkaar vinden. Om dit te bereiken is de KNLTB wijzigingen aan het doorvoeren, zodat we één grote tenniscommunity creëren waarin verenigingen en leden direct met elkaar in verbinding staan. Een omgeving dat voorziet in de wensen van clubs en spelers én klaar is voor de toekomst.

Om dit te bereiken gaan we onder andere mijnknltb.nl veranderen, zodat we jou nog beter kunnen bedienen. Vandaar dat vanaf 13 februari het oude MijnKNLTB niet meer beschikbaar is. Ben je op zoek naar de informatie die je normaal via de oude MijnKNLTB pagina kon vinden? Wij helpen je graag op weg. Op deze pagina vind je de links naar de juiste pagina’s en stappenplannen.

MijnKNLTB voor competitie en toernooien

Vanaf half februari is de nieuwe MijnKNLTB de omgeving waar je als speler en als verenigingsfunctionaris alle informatie kan vinden over competitie en toernooien. Deze nieuwe site kun je bereiken via mijnknltb.toernooi.nl en is overzichtelijker en eenvoudiger. Ook werkt de site prettig op dekstop, tablet én mobiel (ook voor Apple gebruikers).

Wat is nieuw?

  • Al je wedstrijden staan overzichtelijk bij elkaar;
  • Uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en ranglijst punten;
  • Clubdashboard voor vrijwilligerstaken voor de competitie en toernooien;
  • Rechtstreekse koppeling met de toernooiplanner;

Account aanmaken
Voordat je gebruik kan maken van de nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. De uitleg hiervoor vind je in het stappenplan. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. In jouw favorieten kan je spelers, teams en toernooien eenvoudig terugvinden.

Direct naar de juiste informatie
Hieronder vind je welke informatie je onder andere in de nieuwe MijnKNLTB omgeving kan vinden. Klik op de titel  van een blokje (bijvoorbeeld Competitiespeler) en je gaat direct naar de informatie in MijnKNLTB.

Lees het hele bericht op: https://www.knltb.nl/mijnknltb-nieuwesite/