Doe mee aan de clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen staan weer voor de deur. Inschrijven is vanaf nu mogelijk. Zet maar vast in je agenda: van 15 juni tot en met 24 juni doe je mee aan de Wijnfort Jutphaas Rijnhuyse Clubkampioenschappen 2018.

De afgelopen jaren stond het toernooi in het teken van een van de Grand Slams en zo ook weer dit jaar. Voor 2018 is gekozen voor de Australian Open. Dat betekent dat je Australische toestanden kunt verwachten tijdens de clubkampioenschappen. Maar natuurlijk ook een tenniskids-event, de traditionele wijnproeverij en nog meer gezelligheid die hoort bij een onderling toernooi.

Dus schrijf je in en verwittig je partner, of zoek een maatje. Doe mee aan singles, dubbels en de mix. Want was is er lekkerder dan na een potje tennissen van een lekker wijntje te genieten op een heerlijke lange, warme zomeravond? Nou dan! Inschrijven kan op website van toernooi.nl tot en met zondag 3 juni.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor het eerste onderdeel, € 2,00 voor het tweede onderdeel en het derde onderdeel is gratis.