Funmasters Summerslam: zorg dat je erbij bent

Na het grote succes van onze Funmasters wintereditie organiseert Rijnhuyse nu het Funmasters Summerslam Toernooi. Een toffe middag tennis, chillen, eten en vette muziek met je vrienden. En voor dit fun dubbeltoernooi hoef je niet te kunnen tennissen! Dus kom met z’n allen op vrijdag 4 mei, van 15.00 tot 18.00 uur.

12-17 jaar

Funmasters is voor alle junioren tussen 12-17 jaar van zowel Rijnhuyse als omliggende tennisverenigingen, maar ook voor (niet tennissende) vrienden & vriendinnen. Kortom, iedereen die zin heeft om eens iets anders te doen met z’n tennismaatjes en vrienden. Gewoon lol maken en lekker bezig zijn in de meivakantie. Funmasters Summerslam is een sportieve, maar vooral met fun gevulde middag voor de jeugd. Het kan zijn dat je al tennist, maar dat hoeft absoluut niet!

Je speelt een aantal spellen en korte dubbelwedstrijdjes. Er is tijd om te chillen en natuurlijk vette muziek. Oh ja, we regelen ook bitterballen en wat te eten.

Schrijf je nu in en pak die prijzen

Je speelt met een vaste partner. Dit mag een jongens/meisjes/gemengd koppel zijn. Als je alleen inschrijft, regelen wij voor jou een partner. Maar je kunt natuurlijk ook meteen je hele vriendengroep inschrijven.

Rijnhuyse zal zomers aangekleed zijn, maar jullie hopelijk ook! Het koppel dat het leuks in Summerstyle verkleed is, wint een prijs.

Het inschrijfgeld voor een hele middag plezier en gezelligheid bedraagt € 7,50 per persoon. Inschrijven kan via fun-masters.nl. Misschien win jij met je inschrijving al een prijs van de KNLTB… Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, waarna je eventueel nog kunt aangeven met wie jij wilt spelen (hij/zij moet zichzelf ook inschrijven). Inschrijven kan tot 30 april 2018.

Vragen? Mail naar of bel/app haar op 06-52015161.