Mooie tennisevenementen op 28 & 29 april

 

28 & 29 april Babolat Grand Slams for Kids
28 april, G-tennis event
29 april, tennisclinic voor kids 4-6 jaar

Oftewel het laatste weekend van april staat Rijnhuyse echt bol van de activiteiten. En het is 28 en 29 april niet alleen leuk voor tennissers om langs te komen, want op beide dagen zijn er ook diverse spelletjes voor broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, papa’s, mamma’s, opa’s en oma’s. En daarmee kan je mooie prijzen winnen. Laat ook zien hoe het staat met jouw kracht, snelheid en conditie, want voor de sportievelingen onder ons staan verschillende leuke bootcampactiviteiten klaar. Ben jij jonger dan 18 jaar en wil jij kans maken op een trip naar Roland Garros? Er zijn diverse challenges en een social media actie, waarmee je je kunt kwalificeren voor deze fantastische trip.
En last but not least, door mee te doen aan dit Babolat Grand Slams for Kids verdien je een bonussticker voor je Tenniskids spaarkaart.

 

Even resumerend:

Zaterdag 28 en zondag 29 april zijn er wedstrijden voor de jeugd in het Babolat Grand Slams for kids; Er zijn nog een paar plaatsjes vrij, dus je kunt nog meedoen. Schrijf je vandaag nog in via www.toernooi.nl.

Zaterdag 28 april 13.00 – 15.00 uur G-tennisevent. Deelname gratis, .

Zondag 29 april 11.00 – 12.00 uur Tenniskids Blauw event voor kinderen 4-6 jaar. Aanmelden bij trainster .