50 jaar TV Rijnhuyse in 2019

Feest op zondag 7 juli 2019!

Op 10 februari 2019 bestaat Rijnhuyse precies 50 jaar. We zijn in deze 50 jaar uitgegroeid tot de mooiste en gezelligste tennisvereniging van Nieuwegein. Springlevend en dynamischer dan ooit: dat moet gevierd worden met een spetterende feestdag! Het liefst met alle leden, dus we melden de datum alvast: zondag 7 juli 2019. Noteer deze dag in je agenda!

Organiseer deze dag samen

Het moet voor alle leden van alle leeftijden een superdag worden. Daarom zou het geweldig zijn als alle leeftijdsgroepen (junioren, senioren en veteranen) een plan uitwerken voor deze feestdag. We voegen alle bedachte activiteiten samen, zodat er een dag vol activiteiten ontstaat waarbij er voor elke leeftijdsgroep wat gezelligs te doen is.

Dit kunnen we natuurlijk niet alleen! Daarom een oproep aan iedereen: stel in je eigen leeftijdscategorie een groep samen met zin in een feestje en ideeën voor hoe dat er uit moet zien en organiseer iets! Heb jij leuke ideeën? Heb je zin om mee te helpen bij de organisatie? Meld je dan bij !

Foto’s gezocht van 50 jaar TV Rijnhuyse

50 jaar betekent ook dat er inmiddels behoorlijk wat historie is. We vieren deze mijlpaal daarom ook met een terugblik in een eigen tijdschrift. Samen met de Historische Kring Nieuwegein zijn we begonnen met het op papier zetten van de geschiedenis van TV Rijnhuyse. Omdat we graag een heuse ‘glossy’ willen maken zijn we ook op zoek naar fotomateriaal. Daar hebben we de hulp van (oud-)leden bij nodig!

Heb jij foto’s die iets vertellen over bijzondere momenten en mooie (en héél soms minder mooie) tijden bij TV Rijnhuyse, deel ze dan met ons. We zijn vooral op zoek naar:

  • jouw oudste, leukste tennisfoto
  • foto’s van de bouw van het eerste clubhuis
  • foto’s van de aanleg van de matecobanen

Heb je de foto’s digitaal? Stuur ze dan via We-transfer (https://wetransfer.com/) naar . Noteer in het venster ‘bericht’ wie er op de foto staan, wat het voor jou zo bijzonder maakt en wanneer de foto is gemaakt.

Heb je de foto alleen op papier? Geen probleem, we scannen ‘m graag even voor je. Laat dit dan even weten via .

Een bijzondere mijlpaal verdient een bijzonder blad, dus we hopen dat je jouw oude fotoboeken opsnort en schoenendozen voor ons omkeert!