28 april Tennisclinic voor G-tennissers

Ook sporters die een aangepaste vorm van tennis nodig hebben, zijn van harte welkom bij Rijnhuyse. Zo krijgt een groep sporters met een beperking bijvoorbeeld iedere zaterdagmorgen tennisles van onze trainer.  Plezier en respect voor elkaar, zijn daarbij kernwaarden die ook in de rest van de vereniging naar voren komen.

Event

Om nog meer G-sporters enthousiast te maken voor tennis, organiseert Tennisvereniging Rijnhuyse zaterdag 28 april een clinic voor G-sporters, familie en vrienden.  Ons park is dan prachtig aangekleed, de trainer staat klaar, wij zorgen voor ballen en tennisrackets en je krijgt een hapje en drankje.  Kom ook, deelname is gratis.

  • Wanneer: Zaterdag 28 april 2018
  • Hoe laat: 13.00 – 15.00 uur
  • Waar: Rond ’t Fort 12 in Nieuwegein
  • Deelname: Gratis

Dus heb jij een verstandelijke beperking en wil jij leren tennissen bij de leukste club van Nieuwegein? Meld je dan aan.

De G-tennisclinic bij Rijnhuyse wordt mede mogelijk gemaakt door: