29 april Blauw Event voor de jongste Tenniskids

Tennisvereniging Rijnhuyse is er ook voor de allerkleinsten! Plezier in tennis en plezier met elkaar is daarbij natuurlijk het belangrijkst. Daarom organiseren wij op zondag 29 april een Kabouterfeest voor kinderen van 4 tot 6 jaar!

Ben jij tussen de 4 en de 6 en wil je wel eens kijken wat je allemaal voor leuke spelletjes kunt doen met een bal en een racket? Kom dan kijken bij TV Rijnhuyse en neem je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, ouders, opa’s & oma’s gezellig mee.

Wij zorgen voor een tennistrainer en alle spullen. Het tennispark zal er schitterend uitzien en iedereen krijgt wat lekkers te drinken en te snoepen.

Even alles op een rijtje:

  • Voor wie: kinderen 4-6 jaar
  • Wanneer: Zondag 29 april 2018
  • Hoe laat: 11.00 – 12.00 uur
  • Waar: Rond ’t Fort 12 in Nieuwegein
  • Deelname: gratis!

Tenniskids Blauw

De methode Blauw is voor de allerjongste Tenniskids: kinderen tussen de 4 en 6 jaar en helemaal gebaseerd op ‘fun’. Stap voor stap ga je aan de slag met ballen, een racket en lekker bewegen. Voor je het weet speel je al een wedstrijdje! En… bij TV Rijnhuyse krijg je les van de ‘leukste tennistrainster’ van Midden Nederland!

Informatie of aanmelden: of 06 – 52015161.

Ons Blauw Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

SportID Nieuwegein