Laatste kans! Inschrijven Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi

Het is bijna zover… schrijf je vandaag nog in!

Vind jij tennissen leuk en heb je zin in een feestje? Dan ben je van 15 t/m 26 maart van harte welkom bij de 10e editie van het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi.

Je kunt je tot en met 9 maart (morgen dus!!) inschrijven voor het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse via www.toernooi.nl. Het 2e onderdeel is helemaal gratis, dus meer spelen voor hetzelfde geld. En omdat wij jou graag lekker veel willen laten tennissen spelen we zoveel mogelijk in poules. Wie wil dat niet?

Dit jaar is het thema ‘FEEST’

Omdat het onze 10e editie is hebben we iets te vieren en maken wij van alles een feestje. Het park van TV Rijnhuyse is natuurlijk sowieso feestelijk aangekleed. Maar… er staat ook een auto die helemaal vol wordt gestopt met ballen. Jij mag in de week van het toernooi raden hoeveel ballen er in de auto liggen. Degene die het dichtst bij het juiste aantal zit of zelfs het aantal ballen goed raadt, krijgt een mooi cadeau op onze finaledag.

Verder krijgen jullie bij aanvang van je eerste wedstrijd een feestelijk T-shirt van ons. We hopen natuurlijk dat jullie daar een wedstrijd in spelen en er – ook daarna – veel plezier aan beleven.

Rood en Oranje-event op woensdag 21 maart

De jonge talenten kunnen op woensdag 21 maart om 15.00 uur meedoen aan het Rood en Oranje-event. Tennisplezier gegarandeerd! We starten met een warming-up, begeleid door Inge van My Medical, waardoor iedereen actief en en met warme spieren begint. Dan beginnen de wedstrijdjes, met tussendoor de nodige traktaties. Aan het einde hebben wij een feestelijke afsluiting met elkaar, waarbij je ballen in gaten in een echte auto kunt schieten. En daar kun je dan weer leuke prijzen mee winnen. En zoals je van ons gewend bent: voor lekkers wordt tijdens het hele event gezorgd.

Finaleweekend

In het finaleweekend organiseren wij op zaterdag samen met de Balance Tennis Academy een clinic vol met plezier en prestatie. De clinic bestaat uit 1,5 uur trainen en tips van enkele toptrainers van de BTA. De deelnemers aan de clinic worden beloond met een lekkere traktatie van Burgers & Pancakes. De overige aanwezigen kunnen voor 1 euro meegenieten van het lekkers.

De zondag in het finaleweekend is natuurlijk extra feestelijk! Er zijn prachtige partijen te bekijken en  ’s middags kun je mee-eten met een heuse feestlunch. Dit is niet alleen voor de finalisten, maar voor álle kinderen die hebben meegedaan aan het toernooi én hun supporters! Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes (en andere supporters) zijn dus ook van harte welkom. Je kunt je in de toernooiweek bij de wedstrijdtafel opgeven voor deze feestlunch.