Open dag & Tennis met een Kennis op 10 maart

 

Zegt het voort!

Op zaterdag 10 maart zijn onze banen open voor iedereen (18+) die wel eens wil kijken of dat wat is: tennissen bij TV Rijnhuyse. Vorig jaar een groot succes en dit jaar gaan we dat natuurlijk evenaren!

 

 

Open Dag van 12 tot 13 uur

Ken jij iemand die bij Rijnhuyse zou willen komen tennissen? Dan is de Open Dag op 10 maart de ideale gelegenheid! Van 12.00 tot 13.00 uur staan de trainers klaar om een balletje te slaan. Wij zorgen natuurlijk voor rackets en tennisballen. Deelname is gratis. Het is fijn als deelnemers zich , dan zullen wij zorgen dat iedereen goed aan de slag kan.

Tennis met een Kennis van 13.30 tot 16 uur

Of tennis jij gezellig zelf mee? De beste manier om te laten zien dat TV Rijnhuyse een leuke vereniging is met dito leden! Nodig 10 maart een introducé uit die misschien bij ons lid wil worden en doe mee aan Tennis met een Kennis bij TV Rijnhuyse. Van 13.30 tot 16.00 uur spelen we partijtjes, op ieder niveau. Ook dan zorgen wij voor rackets waar nodig. Deelname is gratis. Meldt je samen aan via , dan zorgen wij voor een gezellige middag! We zijn blij dat we Onderhoudsbedrijf J. Brand ook dit jaar als sponsor van Tennis met een Kennis kunnen begroeten!

Lid worden?

Natuurlijk wil iedereen na deze dag lid worden bij TV Rijnhuyse! Speciaal voor de deelnemers aan de Open Dag en Tennis met een Kennis hebben wij een mooie aanbieding voor nieuwe leden: lidmaatschap senior van 1 april t/m 31 oktober plus 4 gratis lessen voor maar € 100,–.

We hopen dat TV Rijnhuyse op 10 maart, net als vorig jaar, weer heel veel nieuwe gezichten kan begroeten!