Monique Sporrel wint nationale titel GD40+

Monique Sporrel wint met Dennis Kockx NOVK 2018 in GD40+

De finales van de Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen 2018 in Hilversum hadden begin februari een Nieuwegeins tintje. Want onze leden Jeroen van Hoeflaken, Marcel Tersteeg en Monique Sporrel stonden in de finales van dit nationale toernooi. Onze trainster Monique was met haar tennispartner Dennis Kockx als eerste geplaatst in de poule gemengddubbel (GD) 40+ en zij maakten hun naam waar door in de finale met 6-1 6-2 van het koppel Erik Dijkman Dulkes van Floor Snoeijing te winnen. Waar Van Hoeflaken en Tersteeg, zaterdag nog de nr. 1 geplaatsten naar huis stuurden, verloren zij zondag 4 februari helaas de herendubbelfinales (HD) 40+ in een supertiebreak in de 3e set van het als tweede geplaatste duo Oscar Langendorff en Lex Meijer. Joke Lazarom van Rijnhuyse deed in de damesdubbel 60+ ook mee aan de NOVK 2018 maar strandde helaas in de kwartfinales.