Tennislessen met je competitieteam

Doe jij mee aan de voorjaarscompetitie? En heb jij (en je team) behoefte aan wat extra training als voorbereiding? Schrijf je dan nu in voor de speciale competitietennislessen van onze trainer Rik van der Wal.

Voor maar € 160,- krijg je met jouw team dan een pakket van vier lessen van een uur. Individueel inschrijven is eventueel ook mogelijk, we proberen je dan te plaatsen in een andere groep. Per lesuur is één baan beschikbaar.

De beschikbare data en tijden zijn:
Vrijdagochtend/middag op in overleg, nader te bepalen data.
Zaterdag tussen 10.00 – 16.00 uur op 24 februari, 3 maart, 10 maart, 31 maart.
Zondag tussen 10.00 – 13.00 uur op 25 februari, 4 maart, 11 maart, en 1 april.
Eventueel kan ook op andere dagen van de week overdag met het team worden getraind.

Aanmelden doe je voor 17 februari a.s. en zet bij je aanmelding alle namen van de deelnemende teamleden en voorkeursdag & voorkeurstijd. En het is ook handig als je dan aangeeft aan welke competitie je deelneemt.

Aanmelden of vragen? Een mailtje naar is dan voldoende.