TV Rijnhuyse 28 & 29 april: Australian Open KIDS

 Down Under komt naar je toe!

Op 28 en 29 april 2018 is TV Rijnhuyse de locatie voor een heuse Grand Slam! Dan wordt op onze banen de Australian Open KIDS gespeeld, het eerste weekend in de toernooiserie ‘Grand Slams for Kids’.

Grand Slams for Kids organiseert een serie tennistoernooien voor kinderen in een vernieuwend concept. Op vier verschillende plekken in het land worden tijdens meerdere weekenden de echte grand slams nagebootst. Net als profs reizen de kids in de leeftijd tussen 10 en 18 jaar verschillende steden af om daar in toernooivorm wedstrijden te spelen en zo ‘Grand Slam’-ervaring op te doen. Na Rijnhuyse volgen Rotterdam, Rijswijk en Waddinxveen. Deelnemende kinderen spelen een jaar lang om de hoofdprijs: een verzorgde reis naar Roland Garros!

Finals

Per Grand Slam spelen de kinderen minimaal twee enkelwedstrijden. Winst of verlies maakt niet uit, je speelt altijd zowel op zaterdag als zondag. Per speelweekend is er een winnaar die zich plaatst voor ‘The Finals’. Tijdens ‘The Finals’ zal door de beste jonge tennissers van de vier grand slams worden gestreden om de hoofdprijs: een bezoek aan Roland Garros in mei 2019!

En er is meer… bijvoorbeeld rollers en G-tennis

Plezier op en buiten de baan staat centraal! Zo richt Grand Slams for Kids zich ook naast de wedstrijden op toffe events. Dus is er op 28 en 29 april voor het hele gezin wat te beleven bij TV Rijnhuyse. Wat dacht je van:

  • tenniswedstrijden tussen rollers en lopers,
  • G-tennis clinic,
  • tenniskids blauw,
  • warming-up/bootcamp training.

Benieuwd geworden? Kijk dan op de speciale website. Inschrijven kan via toernooi.nl. Doe dit snel, want VOL = VOL!