Afhangbord 2.0

Op woensdag 27 december zal er een nieuw afhangbord worden geplaatst, omdat het oude bord niet meer door de KNLTB zal worden ondersteund. Het oude afhangbord zal worden verwijderd. Wat is belangrijk om te weten?

  • Het afhangbord krijgt een nieuwe plaats: het afhangbord blijft in de hal bij de kleedkamers, maar komt tegenover de toiletten. Op deze plek is het afhangbord ook toegankelijk wanneer alleen de kleedkamers en toiletten bereikbaar zijn.
  • Je kunt geen banen vooraf reserveren, ondanks dat het nieuwe afhangbord hiervoor geschikt is. Dezelfde afhangregels als voor het oude afhangbord gelden.
  • Het bord ziet er anders uit, maar de handelingen blijven hetzelfde. Kijk hieronder naar een filmpje van hoe je kan afhangen.

Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht bij

Voor technische vragen kun je ook terecht bij KNLTB.club via chat, mail, of 085-8884880.