Inschrijven bardienst open en vernieuwd

Het volledige rooster voor de bardiensten van heel 2018 staat inmiddels online. Wist je dat het voor alle seniorleden verplicht is om voor 3 bardiensten in te schrijven? Als je dat niet wilt, dan kun je voor 60 euro jouw bardiensten afkopen.

Schrijf je bardiensten voor 1 april in zodat je je pasje kan ophalen voor de competitie. Dit betekent dat je voor 1 april het inplannen afgerond moet hebben. Het betekent niet dat je ook alle bardiensten gedraaid moet hebben.

Let op! Het inschrijven is dit jaar vernieuwd omdat de KNLTB het ‘oude’ afhangbord per 1 januari zal gaan uitfaseren. We zijn dus gedwongen om over te stappen. Waarschijnlijk is dat even lastig opstarten, maar de nieuwe online omgeving heeft op de lange termijn wel veel voordelen. We hopen dan ook dat iedereen met onderstaande tips aan de slag gaat om in te loggen voor de bardiensten:

 1. Ga naar mijn.knltb.club (let op! Dit is de nieuwe website)
 2. Log in:
  • voer je bondsnummer in
  • voer je wachtwoord in
   • voor de eerste keer? Klik op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een mail op het bij de ledenadministratie bekende mailadres met een link waarmee je een wachtwoord kan instellen.
   • wachtwoord vergeten? Klik op ‘wachtwoord vergeten’. Je krijgt dan een mail op het bij de ledenadministratie bekende mailadres met een link waarmee je een wachtwoord kan instellen.
   • Lukt het niet? Dan kun je contact opnemen met KNLTB.club via chat, mail, of 085-8884880.
 3. Selecteer een bardienst en klik op ‘inplannen’.
 4. Plan 3 diensten in, dan weet je zeker dat je voor 1 april je pasje kan ophalen.

Lukt het niet? Hier een aantal tips:

 • Wanneer het inloggen niet lukt, staat er een uitgebreide instructie online: Instructie inschrijven voor de bardienst
 • Je kunt contact opnemen met KNLTB.club via chat, mail, of 085-8884880. Ze reageren vrij snel en kunnen het nieuwe inloggen goed uitleggen.
 • Wanneer je je wachtwoord kwijt bent, kun je die op mijn.knltb.club opnieuw aanvragen. Je krijgt dan een mail op het bij de ledenadministratie bekende mailadres met een link waarmee je een wachtwoord kan instellen.

Voor vragen of hulp kun je altijd contact opnemen met mailtje naar