Onderlinge wedstrijden rood/oranje/groen

Kom jij ook lekker wedstrijdje spelen op zondagochtend?

Op zondag 10 december 2017 en 28 januari 2018 organiseert TV Rijnhuyse onderlinge wedstrijden voor alle kinderen van TV Rijnhuyse die spelen in Rood, Oranje en Groen. Door wedstrijdjes te spelen, ontwikkel je je verder met tennis, dus doe gezellig mee!

Deze wedstrijddagen starten om 9.00 uur en eindigen om 12.30 uur. Je wordt ingedeeld in een poule en speelt beide ochtenden minimaal 3 wedstrijdjes. De kosten bedragen € 3,- per zondag. Je kunt je voor een zondag inschrijven maar natuurlijk ook voor allebei de dagen.

Zin om mee te doen? Schrijf je dan in voor 6 december!

Mail dan je naam, leeftijd en telefoonnummer, de categorie waarin je speelt (rood, oranje of groen) en de zondag(en) waarop je mee wilt doen naar l. Doe dit vóór woensdag 6 december a.s. Op vrijdag 8 december mailen we je een bevestiging en alle verdere informatie.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar .

We zien je in december en/of januari!