1e Editie Funmasters Winterglow

Op zondag 19 november 2017 organiseert TV Rijnhuyse het Funmasters Winterglow toernooi. Van 15.00-18.00 uur zijn alle junioren tussen 12-17 jaar welkom voor een gezellig dubbeltoernooi op de banen van TV Rijnhuyse. Of je nu lid bent van TV Rijnhuyse of een andere tennisvereniging in de buurt, dat maakt niet uit. En neem vooral ook je (niet tennissende) vrienden en vriendinnen mee!

Chillen, eten, muziek, fun

Funmasters is voor iedereen tussen 12-17 jaar die zin heeft om eens een keer iets anders te doen met tennismaatjes of vrienden. Of juist wat je altijd al doet: gewoon lol maken en lekker bezig zijn. Bij Funmasters speel je een aantal spellen en korte dubbelwedstrijden en er is tijd om te chillen met muziek en bitterballen (of ander eten, dat wij natuurlijk regelen). Het wordt een sportieve, maar vooral met fun gevulde middag!

Prijzen winnen

Je speelt deze middag in een vast koppel. Jongen/jongen, meisje/meisje of jongen/meisje, wat jij wil. En als je niemand hebt, regelen wij voor jou een partner. Iedereen speelt meerdere dubbelwedstrijden en spellen.

En… er valt ook wat te winnen! Leef je uit en kom in stijl: het koppel dat het leukst in Winterstyle verkleed is, wint een prijs. En dat is nog niet alles: de KNLTB verloot gave prijzen onder alle deelnemers aan Funmasters.

Dus schrijf je in en doe mee! Inschrijven kan door hier te klikken en misschien win je met je inschrijving een prijs van de KNLTB! Het inschrijfgeld voor een hele middag fun bedraagt € 5,- per persoon. Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail en kun je je eventuele dubbelpartner al doorgeven (let op: hij/zij moet zich ook zelf inschrijven!). Inschrijven kan tot en met woensdag 15 november 2017.

Heb je nog vragen? Mail naar of bel naar 06-52015161.

We zien je bij onze 1e Funmasters Winterglow Editie op zondagmiddag 19 november!!