Inschrijving KNLTB Voorjaarscompetitie 2018

Schrijf je in voor zaterdag 18 november!

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2018 is geopend. Van begin april tot en met begin juni 2018 kunnen teams van TV Rijnhuyse weer volop meestrijden in diverse competitiesoorten. Verzamel jouw tennisvrienden en schrijf jullie team zo snel mogelijk in!

We nodigen vooral ook nieuwe leden uit om zich op te geven, zij zijn van harte welkom om competitie te spelen! Competitie bij TV Rijnhuyse betekent veel gezelligheid, goede sfeer en het spelen en bekijken van sportieve wedstrijden bij de leukste vereniging van de regio. De competitie wordt traditioneel afgesloten met een BBQ of buffet voor alle deelnemers en partners.

Het inschrijven van een team doe je door het Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie 2018 in te vullen en te verzenden. Op deze pagina vind je ook informatie over de aangeboden competitiesoorten, leeftijdscategorieën, speeltijden en de belangrijkste wijzigingen die de KNLTB heeft aangekondigd voor 2018.

Let op: net als eerdere jaren is het aantal plaatsen beperkt. De zondag is traditioneel een zeer drukke speeldag, omdat op deze dag onder andere onze selectieteams actief zijn. Maar de Technische Commissie verwacht komend jaar ook meer drukte op de overige speeldagen door het toenemende ledenaantal. Daarom kunnen we plaatsing nooit 100% garanderen, maar de TC doet zijn best!

Aanmelden kan tot en met zaterdag 18 november!