Grote Clubactie

groteclubactie2017

Nog eventjes en de Grote Clubactie begint weer. Dat betekent geld verdienen voor je eigen sportclub. En natuurlijk doet Rijnhuyse mee. Deze week delen de trainers de boekjes met loten aan de jeugdleden van Rijnhuyse uit. Waar we voor gaan sparen? Al een paar jaar praten (en sparen) we voor een flitsend minibaantje op de tennisvereniging. Maar dat kost meer, dan we de afgelopen jaren met de Grote Clubactie hebben kunnen verdienen. Dus ook nu willen we de opbrengst bij de (nog steeds gereserveerde) opbrengsten van 2015 en 2016 leggen.

Zaterdag 16 september

Het startschot om loten te gaan verkopen, is zaterdag 16 september om 00.00 uur. Start echt niet eerder, want anders krijgt Rijnhuyse een boete! Maar je kan buren, opa’s & oma’s, ooms & tantes, de verjaardagsvisite, de juffrouw op school en alle anderen die je kent, natuurlijk wel al informeren over jouw loten en jouw tennisclub. En als je ouders op zaterdag of zondag competitie moeten spelen…neem de lotenboekjes gewoon mee voor iedereen op de club.  Overleg eerst wel even met je ouders over je verkoopplannen!

Heb je loten verkocht? Binnenkort staat er een duidelijk herkenbare doos in het clubhuis om je formulier in te doen. En voor de meest dringende vragen over de Grote Clubactie kan je het beste kijken op www.clubactie.nl/veelgesteldevragen . Verkoop en dus inleveren van je verkoopformulier kan tot en met dinsdag 21 november 2017 in het clubhuis.

Succes allemaal!