Maruschka van Soest zet QuoVadis Rijnhuyse Open 2017 op haar naam

maruschkaklein

Maruschka van Soest heeft zondag 10 september jl. het QuoVadis Rijnhuyse Open 2017 op haar naam gezet. In een spannende eindstrijd tegen favoriete Lisa Borckink was Maruschka uiteindelijk de sterkste in het damesenkel 2 van ons open toernooi. Met 7-5, 6-7 en 6-4 ging de overwinning naar de speelster van TC Domstad. In de gemengd dubbel 2 waren Lisa Borckink samen met haar partner Maarten Hulst (beiden TC Bilthoven) uiteindelijk de sterksten. Met 6-3 en 7-5 wonnen zij van Milou Ettekoven en Bram Stultiens. De finale herenenkel 3 werd gewonnen door onze clubleden Jeroen van Hoeflaken en Marcel Tersteeg. De damesdubbel 3 finale is uiteindelijk gewonnen door Marit Kreugel en Merel van Houten.

Foto’s van ons open toernooi staan op de toernooipagina van Rijnhuyse op facebook en binnenkort op deze siteonder de tab ‘foto’s’.