QuoVadis Trustlink hoofdsponsor Rijnhuyse

Lex Samuel (l), Rick van Midde en Patrick Beckman Lapré (r)toasten op de samenwerking tussen QuoVadis en Rijnhuyse

Lex Samuel (l), Rick van Midde en Patrick Beckman Lapré (r)toasten op de samenwerking tussen QuoVadis en Rijnhuyse

Naast het ondersteunen van onze open toernooien en het hosten van de verenigingswebsite, zijn wij zeer verheugd dat we QuoVadis Trustlink vanaf deze zomer ook de hoofdsponsor van Tennisvereniging Rijnhuyse mogen noemen. QuoVadis is leverancier van digitale certificaten ten behoeve van authenticatie, versleutelen (encryptie) en digitale handtekeningen en is gevestigd in de KCN-Tower bij de Poort van Nieuwegein. Het toont de betrokkenheid van dit Nieuwegeinse bedrijf bij het wel en wee van de vereniging en dat is iets waar wij zeer blij mee zijn. In ieder geval blijft QuoVadis tot 2020 hoofdsponsor van onze club.