Maandagavond = Toss-avond!

toss-avond

11 september gaat de wekelijkse toss-avond weer van start

Zin om verrast te worden? Nieuwsgierig naar nieuwe tegenstanders? Zin in een gezellige tennisavond? Kom dan tossen bij Tennisvereniging Rijnhuyse! Vanaf 11 september kan het weer iedere maandagavond, van 20.00 uur tot 22.00 uur.

De toss-avonden zijn altijd gezellig druk. Daarom wordt er – in ieder geval tot en met december – op vier banen gespeeld: baan 1, 2, 3, en 5. Bij succes wordt de vierde baan definitief voor tossen gereserveerd.

Tijdens de toss-avonden zijn alle leden welkom. Je speelt steeds korte wedstrijden, in wisselende samenstelling. Je hoeft je niet op te geven, de indeling wordt ter plekke gemaakt. Last minute of een opwelling: kom gewoon!

Alleen tijdens speciale events (eerste is het Open Jeugdtoernooi in het voorjaar) zal er geen toss-avond zijn.