Laatste kans inschrijven QuoVadis Rijnhuyse Open 2017

De toernooicommissie vlnr: Lars van Opijnen, Eefje Franssen, Femke Herber, Daniël Herrigter en Frank de Ruiter (Xan van Scherpenzeel ontbreek)

Over 3 weken is het zover, het allerleukste tennistoernooi van Nieuwegein! Hebben jij, je familie, vrienden of bekenden al ingeschreven voor het QuoVadis Rijnhuyse Open dat van 2 t/m 10 september op ons prachtige tennispark plaatsvindt? Dit jaar kan je je inschrijven in categorie 2 t/m 8. En ben je 35+ en heb je speelsterkte 7? Schrijf je dan in voor de 35+ categorie! Inschrijven doe je via toernooi.nl en deze link sluit op 24 augustus 2017.

Wacht niet langer

We merken dat nog veel leden in vakantiestemming zijn en zich nog niet hebben ingeschreven voor het toernooi. Maar over een week sluit de inschrijving, dus wacht niet te lang. En like ook direct onze Facebookpagina en deel ‘m, want hoe meer deelnemers, hoe leuker!

8 september feestavond

Daarnaast is de Open Toernooi commissie druk met alle voorbereidingen. Zo is er voor vrijdagavond 8 september natuurlijk een spetterende feestavond gepland en houdt sponsor Wijnfort Jutphaas op de finaledag een wijnproeverij. Hou ook voor deze updates de website en onze Facebookpagina in de gaten.

Dus schrijf je snel nog in en zeg ook tegen je tennisvrienden (m/v) dat ze zich inschrijven! We zien jullie graag over 3 weken.