Spetterend finaleweekend op stapel

214-845x683

De clubkampioenschappen zijn inmiddels in volle gang. Onder prachtige omstandigheden worden de eerste rondes afgewerkt, op weg naar de finales van 24 en 25 juni. Maar die dagen staan er niet alleen finales te wachten. Uiteraard heeft de organisatie weer gezorgd voor een heerlijk met activiteiten gevuld weekend.

Zo is op zaterdag overdag (24 juni) het kidsevent. Met daarbij natuurlijk een artiest en het traditionele razend populaire serveren voor prijzen. Iedereen kan meedoen. Kom gewoon gezellig langslopen.

Met het vallen van de avond is het weer tijd voor een lekker feestje. En dat gaan we zelf bouwen. Een heerlijk Hollands avondje meezingen met zanger Jan Woudenberg. Armpjes in de lucht en een biertje in de hand.

Op zondag 25 juni trekt Wijnfort Jutphaas weer een paar dozen met mooie flessen wijn open. Goed momentje om even langs te lopen als je toch naar een van de finales ging kijken.

Vergeet dan ook vooral niet om loten te kopen. Zoals te doen gebruikelijk is er ook dit jaar weer een loterij met als fantastische hoofdprijs een fiets.