Laatste kans inschrijven clubkampioenschappen

CK2016

De komende week is de laatste week dat je je kunt inschrijven voor de clubkampioenschappen van T.V. Rijnhuyse. Doe het nu gelijk en mis niets van de gezelligste tennisweek van het jaar.

Met de mooiste dagen van het jaar in het vooruitzicht, is het misschien toch een goed idee om alsnog in te schrijven voor het gezelligste toernooi van het jaar: de clubkampioenschappen.

Natuurlijk met het vooruitzicht op de eeuwige roem die je ten deel valt als je clubkampioen wordt, maar aan de andere kant natuurlijk ook gewoon om een paar leuke partijen te spelen tegen spelers van hetzelfde niveau op je eigen club.

Want wat is er nu lekkerder dan na een lekkere pot, bijkomen in het zonnetje met een fijn glas wijn, een ijskoud Coronaatje of een frisse Icetea? Gezellig napraten, nog wat andere partijen bekijken. Heerlijk toch? Nou dan! Wacht niet: inschrijven doe je hier. De wedstrijden zijn van 14 juni tot en met 26 juni. Opgeven kan nog tot en met vrijdag 9 juni.

Feest!
En daarnaast zijn de clubkampioenschappen natuurlijk het feest van de club met alle gebruikelijke festiviteiten als muziek, de wijnproeverij van wijnfort Jutphaas, lekker eten, de vrijwilligersavond, de loterij, kortom het wordt weer een fijne gezellige week.

Helpen?
Minder zin in wedstrijd, maar wel graag helpen? Grote clubtoernooien kunnen altijd wat extra handjes gebruiken voor tafeldiensten en allerlei hand- en spandiensten. Meer informatie: .