Kampioenen 2017 gehuldigd

springgroen heren1 meisjes zondagmix 35+klein

Verschillende tennisteams van T.V. Rijnhuyse doken afgelopen zondagavond (28 mei) traditioneel het Merwedekanaal in om hun kampioenschap te vieren.

Het was de laatste reguliere speeldag in de voorjaarstenniscompetitie en werd duidelijk welke teams promoveren, degraderen of stabiel in hun klasse blijven. In het 47-jarig bestaan van de club is het een mooie traditie dat teams die kampioen zijn van de Rijnhuizerbrug het Merwedekanaal springen. En dit jaar konden de teams die verkoeling zeker gebruiken.

Kampioen zijn geworden:

Meisjes 1, t/m 17, zondag 2e klasse
Groen 1, team 2, zondag
Mix 2, zondag 4e klasse
Mix 1, 35 + zaterdag, 2e klasse
Heren 1, 35 + zaterdag, Hoofdklasse

Misschien kunnen we donderdag 1 juni (ja, die moeten nog een competitiedag) nog wel een damesteam feliciteren met hun kampioenschap! Wil je de foto’s & filmpje van het springen zien? Kijk dan even op onze Facebookpagina.