Toon je tennistalent op de voorspeeldag

shutterstock_488739508

Jij hebt aanleg voor tennis? Jouw talent is onmiskenbaar? Je bent enthousiast en hebt veel inzet op de baan? Kom dan voorspelen, zodat de trainers kunnen zien dat jij thuishoort in de selectie van T.V. Rijnhuyse. 

Op zaterdag 10 juni is er een voorspeeldag bij T.V. Rijnhuyse. Van 10.00 uur tot 11.15 uur voor rood en oranje Tenniskids en van 11.30 uur tot 12.30 uur voor Tenniskids groen, junioren van 12 tot en met 17 jaar en senioren.

De voorspeeldag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft om in het nieuwe seizoen (vanaf 1 oktober) in aanmerking te komen voor de selectietraining. De selectie jeugdspelers en senioren bestaat uit leden met een meer dan gemiddelde aanleg voor tennis, die daarnaast veel enthousiasme en inzet tonen op de tennisbaan. De selectietrainingen worden gedeeltelijk door de club gesubsidieerd (ongeveer 40 procent van de trainingskosten). Omdat de vereniging investeert in deze leden moeten zij daar tegenover aan enkele verplichtingen voldoen:

• Volledige inzet om de trainingsdoelen te halen, die je hebt gesteld
• Minimaal 80 procent aanwezigheid bij de gegeven trainingen in de door de selectietrainer aangegeven trainingsgroep
• Namens de club deelnemen aan de (landelijke) voorjaarscompetitie of aan de Worldtour Tenniskids in het team en de wedstrijden waarin de Technische Commissie en de selectietrainer je opstellen. Er wordt verwacht dat je alle speeldagen aanwezig bent. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt afwezigheid geaccepteerd
• Deelname aan de Clubkampioenschappen van T.V. Rijnhuyse in minimaal twee onderdelen.
• Deelname aan het Open Toernooi van T.V. Rijnhuyse voor alle spelers van 17 jaar en ouder.
• Deelname aan het Open Jeugdtoernooi/tenniskidsevent voor alle spelers jonger dan 17 jaar
• Het spelen van minimaal vier open toernooien of tenniskidsevents, in aanvulling op de hierboven genoemde toernooien
• Minimaal wekelijks vrij tennissen/oefenen buiten de trainingstijden om

De selectiegroepen Tenniskids trainen twee keer per week. De oudere selectieleden trainen in het winterseizoen twee keer per week en in het zomerseizoen een keer per week.

Als je mee wilt doen aan de voorspeeldag, stuur dan een mail met je naam en je niveau (rood/oranje/groen of je speelsterkte). Veel succes!