Rijnhuyse goes Ricoh Open in Rosmalen

01-07-13, England, London, AELTC, Wimbledon, Tennis, Wimbledon 2013, Day seven, Juan Martin Del Potro (ARG) Photo: Henk Koster

Binnenkort hebben we onze eigen kampioenschappen. Maar ook in Rosmalen zullen toppers strijden om mooie prijzen, waaronder zelfs met Grand Slamwinnaars Marin Cilic en Juan Martin Del Potro! Omdat we dit jaar partner zijn geworden van het enige grastoernooi van Nederland, zal Rijnhuyse rondom het Ricoh Open een aantal activiteiten organiseren. Waaronder een bezoek aan de kidsday en halve finaledag.

Kids only
Op woensdag 14 juni is een Kidsday. ’s Middags is er een georganiseerd programma bestaande uit allerlei verschillende tennisgames, zoals beachtennis, de KNLTB Volleychallenge en veel mik- en prijzenspelen. En zoals elk jaar vindt een speciale Kids Persconferentie plaats waar aan twee toppers van het toernooi alles gevraagd kan worden.

Wil jij ook mee naar de Kidsday? Geef je dan voor 28 mei op! We verzamelen om 13.15 uur bij Rijnhuyse. We rijden met auto’s naar Rosmalen. Na afloop eten we een frietje en we plannen om rond 18.30 uur weer terug te zijn bij Rijnhuyse. Kaartjes voor kinderen kosten 20 euro. Ook ouders zijn welkom, alleen zijn die kaarten iets duurder, namelijk 30 euro.

Halve finaledag
Op zaterdag 17 juni is de halve finaledag in Rosmalen en worden de halve finale single (dames en heren) en dubbelfinales gespeeld. Grote kans op toptennis dus. Heel handig om aan het begin van de clubkampioenschappen de kunst bij de toppers af te kijken.

Wil jij ook mee naar de halve finaledag? Of ken je mensen die graag mee willen? Geef je dan zo snel mogelijk op. Let op! Dit is tijdens de clubkampioenschappen, dus geef deze dag als verhinderd op. We verzamelen om 10.00 uur bij Rijnhuyse. Er zal koffie en thee zijn en iets lekkers. Bij genoeg animo rijden we met een bus naar Rosmalen. Anders rijden we met auto’s. Op het wedstrijdterrein kan iedereen zijn eigen weg gaan. Bij terugkomst op de club zal er een borrel klaar staan. Kosten per persoon zijn 40 euro (= 5 euro korting!), exclusief vervoer. Koffie/thee en borrel zijn gratis!

Win 2 kaarten voor de finaledag!
Maak de komende tijd een sportieve foto van jezelf met het Rijnhuyselogo en een toptennisser. Dit is natuurlijk veel makkelijker als je mee gaat naar het Ricoh Open, maar je kunt ook creatief zijn vanaf de bank. Stuur je foto naar onze Facebook-pagina of naar De winnaar krijgt 2 tickets voor de finaledag op 18 juni (t.w.v. 90 euro).

Losse kaarten kopen met korting
Alle leden kunnen kaarten bestellen met 5 euro korting op de speciale site voor partners. De actiecode die je moet invullen om de korting te berekenen is rijnhuyse-ri17. Er gaat ook nog 5 euro van jouw bestelling naar de club. Als je voor deze optie kiest ga je dus op eigen gelegenheid naar het toernooi toe.