Slimveilig beveiligt park met camera’s


beveiliging_crop

Het park en parkeerterrein heeft camerabewaking. Inbrekers kunnen haarscherp worden vastgelegd. De camera’s staan gericht op de entree van het parkeerterrein en het clubhuis. 

Om de veiligheid van leden en bezoekers te vergroten zijn de afgelopen jaren al diverse preventieve maatregelen genomen. Zoals bijvoorbeeld een alarminstallatie, bewakingsdienst en het afschaffen van contant geld. Helaas is het afgelopen jaar meerdere malen aangifte gedaan van (poging tot) inbraak. Meestal betrof dat geparkeerde auto’s. Het bestuur heeft besloten een aantal camera’s te installeren om het park beter te beveiligen.

Sponsoring
De camera’s zijn volledig gesponsord door Slimveilig beveiliging uit Lopik. De aanleg is voor een groot deel uitgevoerd door de mannen van de parkbeheercommissie.

download

Privacy
De camerabeelden worden alleen gebruikt voor bewaking en veiligheid. We hanteren hierbij een strikt privacybeleid. In de eerste plaats stellen we alle bezoekers van het park via verschillende uitingen op de hoogte van het feit dat op het park bewakingscamera’s aanwezig zijn.

In de tweede plaats hebben slechts twee functionarissen toegang tot de opgenomen beelden:
1. De voorzitter van de vereniging.

2. Een (door het bestuur gemandateerd) lid van de clubhuiscommissie of parkbeheercommissie.

De camerabeelden worden alleen beschikbaar gesteld bij calamiteiten en/of op verzoek van de politie. Dit verzoek wordt aan het bestuur voorgelegd. Bekijken van de beelden gebeurt in aanwezigheid van de twee functionarissen van de vereniging die daartoe gerechtigd zijn. De beelden worden niet meegegeven, verzonden, gedeeld, geüpload, of afgedrukt. De camerabeelden worden uitdrukkelijk niet voor promotie-, gezelligheids- of andere doeleinden gebruikt.

Bewaren camerabeelden
De camerabeelden worden een aantal dagen bewaard. Indien nodig, kan het bestuur van de vereniging van deze termijn afwijken en de beelden langer bewaren.

Vragen
Voor vragen of een nadere toelichting op dit beleid kan contact op worden genomen met het bestuur via .

 


Aanbieding Slimveilig

download

Wat op de club kan, kan ook bij je thuis!

Tot en met de clubkampioenschappen geeft Slimveilig 10% korting

opvertoon van uw KNLTB-pas met Rijnhuyse-lidmaatschap.

Meer informatie?

0646016395

www.slimveilig.nl

Op de finaledag van de clubkampioenschappen is Slimveilig aanwezig met aan stand.