Voorjaarscompetitie 2017 op Facebook

Zaterdag mix 1: Eefje, Krijn, Martijn, Dulet.

Zaterdag mix 1 2016: Eefje, Krijn, Martijn, Dulet.

Deze week treden weer een heleboel Rijnhuyseteams aan voor de voorjaarscompetitie van 2017. Speel jij mee? Laat anderen dan zien dat jullie goed bezig zijn en zet een foto van je team, een spannende wedstrijd of misschien zelfs een filmpje op de Facebookpagina van Tennisvereniging Rijnhuyse* (www.facebook.com/rijnhuyse). Schrijf er in ieder geval ook bij welk team het is, eventueel de namen van de spelers en wanneer en waar de opname gemaakt is.

Iedere week

De competitie duurt tot eind mei en wat ons betreft mag je iedere week wel een competitiefoto op de Facebook-tijdlijn van Rijnhuyse zetten. Dus spelers, jong & oud, in de woensdag-, donderdag-, vrijdag-, vrijdagavond-, zaterdag- en zondagcompetitie… kom maar op! Zorg dat onze Facebookpagina nog meer ‘vind ik leuks’ krijgt.

De competitie betekent ook dat er de komende 7 weken geen banen beschikbaar zijn voor vrij spelen op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Houd hier rekening mee.

 

* De beheerder van de pagina moet eerst goedkeuring voor je bericht geven, voordat het daadwerkelijk gepubliceerd wordt.