Meivakantie? Lekker bezig met de Rijnhuyse4Daagse!

JO201445

IMG_8187kl

 

Wil jij een superleuke en sportieve meivakantie? Doe dan van maandag 1 mei t/m donderdag 4 mei mee met de Rijnhuyse4Daagse!

Vier dagen lang tennissen (natuurlijk), maar ook heel veel sport, spel en gewoon ontzettend veel Fun! De trainers van Rijnhuyse Monique Sporrel, Rik van der Wal en Bart van Essen staan garant voor een onvergetelijke week! Samen met je vrienden en vriendinnen van Rijnhuyse. We beginnen iedere dag om 09.00 uur en gaan tot ca. 17.00 uur door. Tennisvereniging Rijnhuyse zorgt voor de lunch en je kunt voor twee dagen of voor vier dagen inschrijven.

Voor wie?

Ben jij tussen de 5 en 15 jaar oud, lid van Tennisvereniging Rijnhuyse en wil jij een superleuke en sportieve meivakantie hebben? Geef je dan snel op via de mail naar . Deelname voor twee dagen kost € 75,–, vier dagen fun kost € 130,–.

Geef je voor vrijdag 21 april 2017 op en vergeet niet je naam, leeftijd,  telefoonnummer(s)  en extra’s te vermelden. En geef dan ook direct aan of je twee of vier dagen meedoet en of we rekening moeten houden met allergieën en/of medicijngebruik.

Wacht niet te lang met inschrijven want dan heb je zeker een leuke meivakantie!