Vragen?

VragenTijdens de laatste Fijn-Pijn-Medicijn bijeenkomst is gebleken dat er veel vragen zijn omtrent het organiseren van een evenement. Het idee is toen ontstaan om een pagina op de website te maken waarop de meest voorkomende vragen zouden staan. Vanaf nu kan je het antwoord op deze vragen vinden op de vragenpagina.

Als je een vrijwilliger bent bij Rijnhuyse, dan heb je je vast wel eens afgevraagd:

  • Bij wie moet ik zijn als ik toegang wil tot het clubhuis?
  • Bij wie kan ik terecht voor het versturen van een nieuwsbericht?
  • Hoe meld ik een activiteit aan voor de activiteitenkalender?
  • Welke sponsoren hebben we?
  • Wanneer zijn de banen wel/niet bespeelbaar?
  • Enzovoorts.

Vanaf nu kan je antwoord op deze vragen vinden op de vragenpagina. Dit is handig omdat we een groot aantal vrijwilligers hebben en er ook steeds meer enthousiastelingen bijkomen. Je vindt er informatie over communicatie, sponsoring, clubhuis en het park.
Je kunt de pagina ook vinden door op ‘vragen’ te klikken in het donkergroene menu en daarna op ‘vragen over het organiseren van een evenement’. Het is zeker niet de bedoeling om alle vragen daar te beantwoorden, maar hopelijk is het een aanknopingspunt om te bepalen aan welke commissie je jouw vraag het beste kan stellen.