Geld verdienen voor de club: word collectant

Algemeen directeur KNLTB Erik Poel wenst iedereen succes.  Helemaal links de burgemeester van Nieuwegein, Frans Backhuijs.

De club helpen en tegelijkertijd een goed doel ondersteunen, het kan. Door namens Rijnhuyse te gaan collecteren voor Fonds Gehandicaptensport.

Fonds Gehandicaptensport wil dat mensen met een handicap ook kunnen sporten. Ongeveer een op de tien Nederlanders heeft een handicap waardoor sporten niet vanzelfsprekend is. Om ook gehandicapten aan het sporten te krijgen en te houden, organiseert het Fonds regelmatig inzamelingen en collecties.

Voor de vereniging Rijnhuyse kan zo’n collecte heel aantrekkelijk zijn. Een gedeelte van de opbrengst kan voor de eigen club worden gebruikt. Daarnaast zijn er start- en stimuleringsbijdrages als de club minimaal tien collectanten aanbrengt. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Interesse? Enthousiast? Peil eens onder je vrienden en vriendinnen of zij ook hiervoor zijn te porren. Opgeven kan bij Marian Bakkes. Zij is te bereiken via 06-47693119, of via haar mail. De collectes zijn in maart van dit jaar.