Fit de voorjaarscompetitie in

ptroseklein

Nog niet helemaal fit voor het wedstrijdseizoen? Doe dan mee met de Afvalrace van onze samenwerkingspartner PT Rosé.

Tijdens de afvalrace ontdek je in tien weken hoe je op een gezonde en duurzame manier kan afvallen en krijg je een persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes.

Interesse? voor de vrijblijvende informatieavond op dinsdag 10 januari om 20.15 uur bij Rijnhuyse of  bel naar 06-11128950. Meer informatie staat op de website van PR Rosé. Inschrijven is per direct mogelijk en kost 129 euro voor 10 weken. Je kunt zowel individueel als in groepsverband meedoen. Maximaal 16 deelnemers.

Conditietraining

Hoe staat het met jouw conditie? Breng je conditie op peil en doe mee aan de vierweekse conditietraining. Deze conditietraining is speciaal gericht op tennissers. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan voetenwerk, benen, corestabiliteit en natuurlijk verbeter je ook jouw basisconditie.

De trainingen vinden plaats bij Rijnhuyse en starten op zondagochtend 19 februari van 9.30 uur tot 10.30 uur. Kosten zijn 25 euro en omvat vier trainingen. Opgeven kan door ">een mail te sturen of bel naar: 06-11128950. Ook hier maximaal 16 deelnemers.