Besproken punten bestuursvergadering 29 september 2016

TR-Rijnhuyse-logo-groen-geel_nw-768x601In de laatste bestuursvergadering zijn de volgende punten besproken.

1. Werkgroep Buitensfeer.
Voorafgaande aan de vergadering heeft het bestuur gesproken met vertegenwoordigers van de Sponsorcommissie en de Commissie Parkbeheer over het advies van de werkgroep. Leden van de werkgroep hebben een toelichting gegeven op het advies. In beginsel zijn beide commissies akkoord met het advies.
De uitgangspunten van het advies zullen in de Ledenvergadering van januari 2017 worden besproken. Het bestuur zal een projectgroep instellen die de uitwerking van het advies ter hand zal nemen.

2. Overige punten.
In de bestuursvergadering zijn overigens geen belangrijke besluiten genomen.
Enkele recente “ervaringen”/gebeurtenissen zijn besproken zoals:
a. Geluidsoverlast/opruimen.
De commissies is gevraagd om bij het organiseren van activiteiten ervoor te zorgen dat na 23.00 uur het geluid wordt beperkt. Ook dienen commissies te regelen dat na afloop van activiteiten wordt opgeruimd. Dat is geen taak van de bardienst van de volgende dag.
b. Aangepast sporten.
In samenwerking met een aantal instanties zal de vereniging aandacht besteden aan het bieden van mogelijkheden voor sporters met een handicap ( lichamelijk en geestelijk ). De trainers zullen daarvoor applicatiecursussen volgen.
c. Naast baan 5 is een container geplaatst t.b.v. opslag voor de Commissie Parkbeheer. Daardoor wordt het mogelijk een ruimte in het oude kleedgebouw van JSV te gaan gebruiken voor de commissies en de trainers.
d. Bardiensten.
Dankzij een grote inzet van de Clubhuiscommissie zij alle bardiensten tot het einde van het jaar “gevuld”. Er zal nu ook werk worden gemaakt van het opleggen van boetes bij het niet opkomen. Er zijn al enkele boetes opgelegd ( en betaald ).
e. Afsprakenbord.
In het clubhuis zal een “afsprakenbord” worden geplaatst, zodat vooral nieuwe leden via dat bord kenbaar kunnen maken dat zij een tennispartner zoeken.
f. Trainingsbanen.
Met ingang van 1 oktober gaat het nieuwe trainingsschema in. Zowel in de agenda op de site als op het Afhangbord zullen de trainingsbanen worden aangegeven. Op die banen kan dan niet worden afgehangen. De trainers zijn er zelf verantwoordelijk voor dat banen voor privetraining worden gereserveerd op het afhangbord.
g. Mutaties commissies.
Het bestuur is bezorgd over het grote aantal te verwachten mutaties binnen de commissies. In november zal daar met de commissies over worden gesproken.