Koen Schuilenberg wint HE3 Open Rijnhuyse

Winnaar HE3 Koen Schuilenberg

Winnaar HE3 Koen Schuilenberg

Het Wijnfort Jutphaas Rijnhuyse Open 2016 is een daverend succes geworden. Veel toeschouwers, prachtig weer en volle terrassen. Met dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt.

Op zondag zijn veel mooie finale partijen gespeeld. Koen Schuilenberg heeft in een spannende driesetter de HE3 gewonnen van Bram Stultiens.

Monique Sporrel leverde in de finale van DE3 een uitstekende wedstrijd af, door in twee sets te winnen van Anouk Stultiens met 6-4 6-1. In de GD 35+ hebben Rick van Midde en Nelda Agter optimaal genoten van onze  tennisbanen. In een hele lange partij werd de wedstrijd met 7-6, 6-7, 7-6 gewonnen. En dat terwijl ze dezelfde ochtend nog de halve finale hadden gespeeld.

Kortom een gedenkwaardig toernooi. We zien jullie graag weer terug in 2017.