Knippen voor RIO

Tennisvereniging Rijnhuyse Poster - Rio ClinicOns tennispark ziet er mede dankzij de parkcommissie top uit. Maar hoe zit het met jouw coupe? Onder het motto ‘Knippen voor RIO’ kan je je 13 augustus op het park laten knippen door Kapsalon Van Doorn. En de opbrengst gaat natuurlijk naar het goede doel!

Speciallympics

Het paralympisch uitzwaai-evenement RIO bij Rijnhuyse is ook gericht op sporten voor mensen met een beperking, zowel verstandelijk als lichamelijk.
Naast de tennisactiviteiten door het paralympisch tennisteam (o.l.v. ‘onze’ Dennis Sporrel), vindt 13 augustus op baan 6 en 7 de Reinaerde-clinic plaats, waar bezoekers zelf kunnen ervaren hoe het is om in een rolstoel te tennissen. En op ons minibaantje organiseert SportID Nieuwegein een Speciallympics. Deelnemers aan deze Speciallympics krijgen vervolgens een gezonde lunch aangeboden.

Gesigneerd T-shirt

RIO bij Rijnhuyse is dus meer dan alleen een training en wedstrijd van de paralympische tennissers. Je kan ook een gesigneerd t-shirt winnen, lekker eten, lekker drinken en genieten van veel gezelligheid. Met rond 17.00 uur natuurlijk de band Batucando!

Voorverkoop

Heb jij al een toegangskaartje gekocht? Dit kan voor € 1,– in onze kantine, ook bij Slagerij Gelderblom op Winkelcentrum Muntplein, Kapsalon van Doorn op winkelcentrum Nedereind en Koster Schoenmode, Volendammer Vishandel en Linnenmode op winkelcentrum Cityplaza.
En natuurlijk op de dag zelf, maar dan kosten ze € 2,–.