Inschrijving open toernooi gestart

TR Rijnhuyse logo groen-geel_nw

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor het Wijnfort Jutphaas Rijnhuyse Open. Ons eigen open toernooi, met negen dagen lang spannende partijen, mooie nazomerse avonden en goede wijn op een prachtig terras. Schrijf je vast in, zodat je er na de vakantie niet meer aan hoeft te denken.

Het leukste toernooi in de regio is gepland van 3 tot en met 11 september. Inschrijven kan via www.toernooi.nl en is mogelijk tot en met 25 augustus van dit jaar. Meedoen kan in de categorieën 2 tot en met 8. In categorie 7 is voor de dubbels (HD, DD, GD) ook een 35+ categorie opengesteld.

Toernooidirecteur Gert Mastenbroek geeft aan dat hoewel de voorbereidingen in volle gang zijn, hij nog niets mag en kan meedelen omtrent de feestavond van het toernooi. ‘Ik snap dat daar de eerste belangstelling naar uitgaat, maar ik kan en mag op dit moment niets zeggen. Dat is zo afgesproken. Wel kan ik vertellen dat het memorabel zal worden. En ja, naast de feestavond zal het toernooi ook weer een aantal andere fijne activiteiten verzorgen. Maar laten we ook vooral niet vergeten dat het om een toernooi gaat. Met hopelijk sportief tennis en spannende partijen, op een prachtig park.’