Dit weekend finales CK

CK2017

We hebben al een hele week spannende wedstrijden erop zitten, maar nu nadert toch echt de ontknoping. Dit weekend vinden de finales plaats van de Quo Vadis Wimbledon Clubkampioenschappen 2016.

Het wordt niet het mooiste weer van de wereld dit weekend, maar wel voornamelijk droog en niet koud. En dat is al heel wat tijdens de Hollandse zomer. Goed genoeg in ieder geval om een aantal fraaie finales af te werken.

Maar natuurlijk zijn er niet alleen finales. Ook activiteiten. Zoals de Open Dag op zaterdag waarbij iedereen kan meedoen aan een gratis clinic. Of (heel fijn) de wijnproeverij op zondag van Rietveld Wines. De hapjes van de Lantaern en het springkussen voor de kinderen. IJs van Toscane, een verloting en de prijsuitreiking en huldiging van onze kampioenen. Een en ander uitgedost in typische Engelse Wimbledon-style.

Kortom genoeg redenen om even het park aan te doen dit weekend, ook als je niet speelt, of hebt gespeeld. Dus kom langs en moedig onze kampioenen aan, geniet van een wijntje, prik een aarbeitje, geniet van een doorkomend zonnetjes.