Jeugdtoernooi 2016: Vrolijk Pasen

Ook dit jaar hebben we weer het Kapsalon van Doorn Open Jeugdtoernooi. Het thema van dit jaar is: VROLIJK PASEN! Van 18 maart tot en met 27 maart worden de wedstrijden gespeeld én hebben we weer allerlei leuke dingen zoals een overheerlijke paasbrunch op zondag 27 maart, iedere dag een gratis verrassing, en natuurlijk kun je ook weer kans maken op het gouden racket en nog veel meer. Als het in de baanplanning mogelijk is, zorgen we ervoor dat iedereen minimaal twee partijen speelt.

Inschrijven doe je op www.toernooi.nl. We spelen alle onderdelen in de categorieën Groen,11 t/m 12, 11 t/m 14 en 11 t/m 17. Denk aan het opgeven van jouw verhinderingen. Speel je bijvoorbeeld liever niet ’s avonds? Laat het ons weten door de latere tijden als verhindering op te geven.
_________________________________________________________________________
Speel je nog niet op een heel veld? Dan organiseren we speciaal voor jou op woensdagmiddag 23 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur een ROOD en ORANJE event. Jij zal die middag niet alleen gaan tennissen. Ook ligt er een leuke cadeautje voor alle deelnemers klaar en verzorgen we een lekker hapje en drankje. Inschrijven kan op tenniskids.toernooi.nl.
_____________________